Werkvoorbereider nieuwbouw

Voor onze opdrachtgever, een familiebedrijf in het Westerkwartier (Groningen) dat zich al decennia lang richt op nieuwbouw-, onderhoud- en renovatieprojecten, zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider nieuwbouw.

Waar kom je terecht:

Onze opdrachtgever, gevestigd in het Westerkwartier (Groningen),  is een gerenommeerde speler op de bouw markt in Groningen e.o.. Al meer dan 100 jaar leveren ze als bouwbedrijf maatwerk. Deskundigheid en kwaliteit staan bij dit familiebedrijf hoog in het vaandel. Ze richten zich met name op: woningbouw, stallenbouw, renovatie en herstel aardbevingsschade. Een diversiteit aan projecten dus! Je komt te werken in een enthousiast team waar samengewerkt wordt in een open en transparante cultuur. Korte lijnen, informele omgangsnorm en vriendelijke werksfeer zijn kernwaarden die onze opdrachtgever omschrijven.

Wat ga je doen:

In jouw rol als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de technische werkvoorbereiding. Door jouw kennis en/of ervaring weet je als geen ander waarde toe te voegen in het werkvoorbereidingsproces. Als werkvoorbereider ben je alert op procesverbetering en lever je toegevoegde waarde aan de projectevaluatie. Je vindt het leuk om je vast te bijten in de ontwerp- en/of uitvoeringsfase van diverse projecten. Het betreft een functie waarin je jouw creativiteit kwijt kunt en welke met een behoorlijke zelfstandigheid mag worden uitgevoerd. 

Wat breng je:

Gezien onze goed gevulde orderportefeuille waarbij ook grote woningbouw/utilitaire projecten op stapel staan zijn we op zoek naar medewerker dei bij voorkeur een MBO/HBO bouwgerelateerde opleiding heeft afgerond. Vanzelfsprekend is dat je:

  • Passie hebt voor bouwen;
  • Communicatief vaardig bent;
  • Oprecht, eerlijk en grensverleggend bent;
  • Een teamspeler bent.
Wat krijg je:

Een warm welkom bij een innovatief, maar gemoedelijk familiebedrijf. Er wordt gewerkt in een informele werksfeer en er wordt je een grote mate van zelfstandigheid geboden. Er wacht een mooi gevulde orderportefeuille op je waarbij ook  (grote) woningbouw projecten op stapel staan. Open- en eerlijkheid zijn bij onze opdrachtgever een gemeengoed. Jouw inzet wordt gewaardeerd met een aantrekkelijk salaris. 

Klinkt het goed?

Neem dan contact op met Lizanne van 2Bflex! T 0594-855151/06-46262642 of E lizannebellinga@2bflex.nl