Dienstverlening

2Bflex levert de volgende veelzijdige dienstverlening:

Uitzenden

Het hebben en houden van een database gevuld met goede werknemers is een continu proces. Daarom werken we intensief samen met verschillende bedrijven, overheidsinstanties en scholen zodat we in staat zijn op ieder moment kwalitatief goede werknemers te leveren. Grote voordelen van het werken met uitzendkrachten zijn:

  • u loopt als werkgever geen risico’s op het gebied van arbeidsrecht en ziekte
  • u betaalt alléén de productieve uren
  • u hoeft niet meer om te kijken naar de loonadministratie en alle bijkomende werkzaamheden, want dat doen wij voor u
  • u heeft geen opzegtermijn
  • u krijgt snel en efficiënt een nieuwe medewerker

Detacheren

Wanneer u er zeker van wilt zijn dat de medewerker die u aanneemt om uw organisatie te ondersteunen, niet van het ene op het andere moment kan stoppen, is het aanbieden van een detacheringscontract de ideale oplossing! Bij een detacheringscontract is 2Bflex formeel gezien de werkgever: wij lenen de werknemer voor langere tijd aan u uit. Dit biedt u het voordeel van een betrokken medewerker, terwijl dezelfde bovenstaande voordelen als bij uitzenden zijn van toepassing.

Payrolling

Wanneer u zelf dé juiste kandidaat gevonden heeft, maar niet de administratieve handelingen en werkgeversrisico’s wilt dragen, biedt 2Bflex de uitkomst door op te treden als juridisch werkgever. Payrolling betekent groot gemak tegen lage kosten. U heeft geen omkijken naar financiële risico’s van ziekte en arbeidsongeschiktheid. Dezelfde voordelen dus als bij uitzenden, maar omdat u de kandidaat zelf werft, kunnen we u een scherp tarief aanbieden.

Werving en Selectie

Werving en selectie houdt in dat 2Bflex het gehele proces van de werving en de selectie van u overneemt. We hebben een grote database gevuld met gemotiveerde kandidaten. Ook zoeken we voor u verder en boren we de juiste kanalen aan om een kandidaat te vinden die bij u past.