Over 2Bflex

We zijn betrokken, hebben ervaring in de branche en werken graag samen. Dit zijn onze kernwaarden en aangezien we ons hier aan vast houden, groeien we ieder jaar weer op meerdere vlakken.

Betrokken

2Bflex is van oorsprong een lokaal uitzendbureau dat zich kenmerkt door haar bereikbaarheid en betrokkenheid. Wij zijn dag en nacht bereikbaar en kennen onze werknemers en klanten persoonlijk. Volgens ons is dit de enige manier om de juiste match te bewerkstelligen tussen werkgever en werknemer. We denken mee met onze klanten en gaan daarin altijd net een stukje verder.

Ervaring

De medewerkers bij 2Bflex hebben jarenlange werkervaring in arbeidsbemiddeling. Als klant heeft u daardoor altijd contact met een medewerker die weet waar het in uw branche om gaat en wat er speelt. We denken met u mee als het gaat om scholing of ontwikkeling van uw werknemers. Onze medewerkers denken in mogelijkheden en het vinden en behouden van de juiste werknemer voor u als klant staat daarbij altijd voorop.

Samenwerking

Wij geloven in de kracht van samenwerken. Met onze klanten en met elkaar, maar ook als het gaat om het vinden van geschikt personeel. Het hebben en houden van een database gevuld met goede werknemers is een continu proces. Daarom werken we intensief samen met verschillende bedrijven, overheidsinstanties en scholen zodat we in staat zijn op ieder moment kwalitatief goede werknemers te leveren.