Over ons

Wie wij zijn

2Bflex werd opgericht in 2012, tijdens de kredietcrisis, toen de arbeidsmarkt een geheel andere dynamiek kende. In die tijd was er een overvloed aan werkzoekenden en een tekort aan vacatures, wat een totaal andere strategie vereiste dan de huidige situatie van arbeidsmarktkrapte. Door de jaren heen hebben we vele schommelingen meegemaakt, waarbij onze ware kracht naar voren kwam: ons vermogen om flexibel in te spelen op de trends van de arbeidsmarkt en de daarmee gepaard gaande veranderende behoeften van onze klanten. Deze veerkracht maakt ons sterk en haalt het beste in ons naar boven als ondernemers.

Wij worden gedreven door de passie om medewerkers en opdrachtgevers binnen onze lokale gemeenschap met elkaar te verbinden. Waarom? Omdat we geloven in een samenleving waarin banen lokaal worden gecreëerd en ingevuld door mensen uit de gemeenschap. Dit zorgt ervoor dat talent in de regio wordt benut en behouden. Door deze aanpak dragen we actief bij aan een betere leefomgeving, iets waar we elke dag opnieuw met trots en vreugde aan werken.

Lokale expertise

Wij hebben jarenlange ervaring in het vinden van de juiste kandidaten voor een functie. Door onze regiofocus kennen we de markt en de mensen, wat resulteert in betere en snellere matches. Onze diepgaande wervings- en selectieprocedures zorgen voor hoge kwaliteit uitzendkrachten, waar jij als werkgever blij van wordt!

Betrokken partner

Wij kennen onze klanten door en door en denken met ze mee. We bieden persoonlijke aandacht en investeren in een langdurige relatie met onze klanten. We zijn meer dan een uitzendbureau; we zijn een partner die meedenkt en bijdraagt aan jouw succes!

Doeners

Wij zijn pragmatische denkers. We denken in oplossingen en lopen daarin graag voorop. We bieden flexibele maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van jouw bedrijf. Niet lullen, maar poetsen dus!

Ons team.

De medewerkers bij 2Bflex hebben jarenlange werkervaring in arbeidsbemiddeling.

Kornelis Hooghiemster

Mede-eigenaar

Lizanne Bellinga

Mede-eigenaar

Op zoek naar (ander) werk?

Bekijk onze vacatures of schrijf je online in bij 2Bflex of laat hier je gegevens achter voor een afspraak. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.