Uitzenden

Op zoek naar uitzendkrachten? Bij 2Bflex verbinden we lokale talenten met werkgevers op een persoonlijke en effectieve manier. Wij helpen je graag om de perfecte match te maken!

De voordelen van uitzend via 2Bflex:

Dankzij onze jarenlange ervaring in de branche en persoonlijke aanpak vinden we snel de juiste kandidaten voor jouw vacatures. Maar dat is niet het enige wat ons onderscheidt van andere uitzendbureaus.

Flexibiliteit

Heb je door de vakantieperiode, ziekte of schommelingen in de productie een grote personeelsbehoefte? Het inhuren van flexkrachten via 2Bflex biedt flexibiliteit, kostenbesparing, gemak en minder risico’s. Geen gedoe met vacatures, sollicitaties of gesprekken; vertel ons wat je zoekt en wij leveren de juiste kandidaat. Wij zorgen voor de perfecte flexibele schil voor jouw bedrijf, zodat jij je kunt concentreren op waar jij het beste in bent: ondernemen.

Lokale expertise

Wij hebben jarenlange ervaring in het vinden van de juiste kandidaten voor een functie. Door onze regiofocus kennen we de markt en de mensen, wat resulteert in betere en snellere matches. Onze diepgaande wervings- en selectieprocedures zorgen voor hoge kwaliteit uitzendkrachten, waar jij als werkgever blij van wordt!

Volledige ontzorging

Wij nemen alle administratieve taken, zoals contractbeheer, loonuitbetaling, ziekteverzuim, arbeidsongeschiktheid, uit handen. Zo kan jij je volledig focussen op jouw werk. Want zeg nou zelf, jij hebt wel wat beters te doen dan je druk te maken over papierwerk.

Kostenbesparend

Uitzenden via 2Bflex is een slimme investering voor de lange termijn. Wij nemen de volledige werving, opleiding en begeleiding van personeel uit handen, zodat jij hier geen kosten aan hebt. Daarnaast dragen wij de kosten voor ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid. Zo kun jij je volledig focussen op de groei en het succes van jouw bedrijf, terwijl wij zorgen voor een efficiënte en kostenbesparende personeelsoplossing.

Op zoek naar (ander) werk?

Bekijk onze vacatures of schrijf je online in bij 2Bflex of laat hier je gegevens achter voor een afspraak. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.