Vakantiewerk

Vakantiewerk! Wil jij deze zomer lekker geld verdienen? Wij hebben vakantiewerk op super toffe plekken! Lees gauw verder…

Vakantiewerk

Wij hebben vakantiewerk in de volgende sectoren:

Schoonmaak
Productie
Logistiek
Bouw
Groen
Horeca

Vakantiewerk Schoonmaak: Voor een schoonmaakbedrijf in de omgeving Westerkwartier, zijn wij op zoek naar vakantiemedewerkers die deze zomer studentenwoningen schoon gaan maken in Groningen. Leuk werk, gezellig in een team met veel leeftijdsgenoten en lekker geld verdienen. Iets voor jou? *

Wij vragen: meerdere weken (3) fulltime beschikbaar zijn. 

Vakantiewerk Productie: Ben je op zoek naar een leuke, schone werkplek in een bedrijf waar hard gewerkt wordt, maar ook een hele gemoedelijke sfeer hangt? Wij zoeken productiemedewerkers voor een groot productiebedrijf in de omgeving van Grootegast dat verpakkingen van A-merken produceert.

Wij vragen: meerdere weken (6) fulltime beschikbaar zijn en werken in twee ploegendiensten (06.00 – 14.30 u / 14.30 – 23.00 u)

Vakantiewerk Logistiek: Voor een groothandel in biologische en biodynamische levensmiddelen, zijn wij op zoek naar vakantiekrachten op de inpakafdeling (inpakken) en in het magazijn (orderpicken). 

Wij vragen: meerdere weken beschikbaar zijn deze zomer. Het werk is in dagdiensten van 8.30u tot 17.30u. Het inpakken kan ook parttime. 

Vakantiewerk Bouw: Voor verschillende bouwbedrijven in de omgeving van het Westerkwartier e.o. zijn wij op zoek naar bouwopruimers, sjouwers en bouwassistenten. 

Wij vragen: fysieke fitheid en enig technisch inzicht

Vakantiewerk Groen: Voor verschillende hoveniersbedrijven zijn wij op zoek naar vakantiemedewerkers. Lekker buiten werken, fysiek bezig zijn, samen iets moois maken. Iets voor jou? 

Wij vragen: motivatie en fysieke fitheid

Vakantiewerk Horeca: Wil je graag werken in de horeca op de Wadden deze zomer? Meld je dan aan! Wij hebben verschillende vacatures zoals: bedieningsmedewerker, barmedewerker, restaurantmedewerker

Wij vragen: bereidheid om op onregelmatig tijden te werken, wisselende diensten te draaien en meerdere weken achtereenvolgens beschikbaar (minimaal 4)