Secretarieel medewerker

Vind jij het leuk om een belangrijke verbindende rol te spelen binnen een organisatie. Ben je goed in organiseren en plannen? Lees dan verder…

Omschrijving

Onze opdrachtgever uit Groningen is een dynamisch bedrijf met betrokken werknemers die allemaal als passie hebben om (startende en gevestigde) ondernemers verder te brengen in hun ondernemerschap. Het toegewijde team streeft naar uitmuntendheid in alles wat ze doen. Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een gemotiveerde secretarieel medewerker om het team te versterken.

Verantwoordelijkheden

Als secretarieel medewerker speel je een belangrijke rol in het soepel laten verlopen van de dagelijkse kantooractiviteiten. Je bent verantwoordelijk voor het beheren van de agenda’s, het afhandelen van telefoongesprekken, het verwelkomen van bezoekers. Daarnaast plan je voor de adviseurs afspraken in, schrijf, redigeer en verstuur je rapportages en zorg je ervoor dat het digitale klanten- en projectensysteem bijgewerkt is. Ook voer je administratieve taken uit, zoals het verwerken van inkomende en uitgaande correspondentie.

Functie eisen

– MBO-diploma niveau 4 in secretariële richting of vergelijkbaar
– Aantal jaren werk- levenservaring
– Pragmatisch ingesteld en het vermogen snel te kunnen schakelen als dingen anders lopen dan gepland (flexibel)
– Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands
– Ervaring met Microsoft Office (Word, Excel, Outlook)
– Organisatorische vaardigheden en oog voor detail
– Proactieve houding en het vermogen om zelfstandig te werken

Wij bieden

Onze opdrachtgever biedt een informele, gemoedelijke werkomgeving. Van een hiërarchische top-down bedrijfscultuur is geen sprake. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en je krijgt de kans je te ontwikkelen in wie of wat je wilt worden. Voorbeeld; onlangs hebben 2 medewerkers aangegeven podcasts te willen maken waarin ze o.a. (jonge) ondernemers interviewen. Dit idee is geïmplementeerd en er is zelfs een aparte (professionele) podcastruimte ingericht. Strategische plannen worden samen bedacht en uitgevoerd.

Sollicitatieprocedure

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan je CV en motivatiebrief of -filmpje naar info@2bflex.nl en wie weet drinken we snel een kop koffie!