Operator

Wij zijn op zoek naar meerdere operators die het team komen versterken bij onze opdrachtgever. Beschik jij over een technische opleiding (niveau mbo 3 of 4) of ben je technisch aangelegd met een diploma mbo niveau 3/4, dan zou jij wel eens de persoon kunnen zijn waar we naar op zoek zijn!

Omschrijving

Na een uitgebreide introductie word je, afhankelijk van opleiding en ervaring, middels een persoonlijk opleidingsplan opgeleid, zodat je helemaal op je plek bent in één van deze functies. Je voert de functie van machine operator uit. Je bewaakt het hele proces aan een van de machines. Er wordt veel nauwkeurigheid en precisie verwacht.

In deze functie ben je mede verantwoordelijk voor de productie van de machine en kwaliteit van de bedrukte materialen. Je verzorgt de aanvoer van de te bewerken materialen en helpt bij het verzend gereed maken van de producten.

Het bedrijf werkt met 2 afzonderlijke bedrukkingsprocessen: diepdruk en flexodruk. Nieuwe drukkers starten met hun inwerktraject op 1 specifiek proces, maar worden uiteindelijk door middel van training en ontwikkeling opgeleid tot inzetbaarheid in beide bedrukkingsprocessen.

FUNCTIE EISEN
  • Nederlands goed in woord en in geschrift
  • MBO diploma richting de techniek
  • Nauwkeurig en precies
  • Ervaring met machines
  • Willen werken in een 3 ploegendienst
BEDRIJFSPROFIEL

Onze opdrachtgever is een vooraanstaand internationaal producent van verpakkingen met diverse bedrijven in Europa & Noord- Amerika. Met 100 zeer betrokken medewerkers is onze opdrachtgever een nichespeler in flexibele verpakkingen. Zij bedienen hun klanten, voornamelijk A-label producenten in de food en non-food sector, met kwalitatief hoogstaande en betrouwbare verpakkingen.