Teamleider

Super leuke functie voor een MBO’er met ambitie en positieve leidinggevende capaciteiten om een team aan te sturen! Lees snel verder…

Omschrijving

Onze opdrachtgever is een biologische voedselcoöperatie met winkels verspreid door het hele land. Vanuit het  distributiecentrum van onze opdrachtgever worden in Geldermalsen en Marum goederen ontvangen, voorraadbeheer bijgehouden en goederen verzendklaar gemaakt voor hun eigen winkels en groothandelsklanten in Nederland en België. Sinds 1983 wordt dagelijks gewerkt aan het realiseren van hun ideaal: een duurzame, biologische voedselketen van boer tot bord. Dat doen ze o.a. door de biodiversiteit op boerderijen te verbeteren door er bijen te houden. 

Lijkt het jou leuk om dagelijks een team aan te sturen om samen een verschil te maken in de voedingsmiddelenindustrie? Lees dan verder en solliciteer!

Wat ga jij doen?

Als Teamleider magazijn ben je samen met je team verantwoordelijk voor een vloeiend logistiek proces waarbij goederen in het magazijn op correcte en efficiënte wijze worden ingeslagen, verzameld, geadministreerd en verstuurd naar onze klanten en vestigingen. Je geeft samen met twee voormannen dagelijks leiding aan ongeveer 30 medewerkers.

Je zorgt voor veilige en geordende werkomgeving en voor naleving van ARBO- en HACCP voorschriften. Je bent verantwoordelijk voor een goede voorraadadministratie en houdt toezicht op alle voorraadcorrecties. Je zorgt voor een accurate verslaglegging en (uren-) administratie. Je zorgt voor een efficiënte uitvoering en planning van de werkzaamheden binnen het gestelde budget voor arbeidskosten en begrote kpi’s.

Je begeleidt medewerkers bij de uitvoering van hun werkzaamheden en zorgt voor een prettige werksfeer. Je voert coachings- en jaargesprekken en waar nodig verzuimgesprekken. Je werkt nauw samen met collega’s van productie, inkoop, verkoop, kwaliteit en onderhoud contacten met leveranciers van technische apparatuur. Je haalt het beste uit je team en tilt gezamenlijk de processen continu naar een hoger niveau.

Waar ben jij goed in?

Je beschikt over een MBO+ werk- en denkniveau. Je hebt bij voorkeur (geen múst) een achtergrond in levensmiddelen en meerdere jaren leidinggevende ervaring in een logistieke werkomgeving. Uiteraard kun je uit de voeten met Microsoft Office en ERP-systemen. Technische affiniteit is geen must maar wel een meerwaarde. Je hebt tenslotte affiniteit met of bent geïnteresseerd in biologische en biodynamische voeding.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden een functie waar je je leiderschap verder kunt ontwikkelen in een organisatie die zich dagelijks inzet om idealen te verwezenlijken. Salariëring vindt plaats volgens het functiewaarderingssysteem en volgens CAO. Daarnaast krijg je korting wanneer je bij onze opdrachtgever boodschappen doet.