Productiemedewerker

Ben jij een productiemedewerker of zou je het graag willen leren? Dan hebben wij een leuke baan voor jou!

Omschrijving

Ben jij een productiemedewerker of zou dit graag willen leren? Is nauwkeurig werken voor jou geen probleem? En lijkt het je leuk om te werken voor een internationaal gericht bedrijf? Lees dan snel verder!

Het is vroeg in de ochtend als jij de deur van de fabriek opent. Je stapt de fabriek binnen en loopt richting de kantine. Tijd voor koffie! Na een kopje koffie/thee en een gezellig gesprek met degene die naast je zit is het tijd om aan het werk te gaan. Je loopt naar de kleedruimte toe en opent je kluisje. Je pakt een netje voor je haar. Zo, dat zit weer netjes 😉 Ook doe je een werkjas en broek aan. Klaar om te beginnen!

Samen met je collega loop je naar de machine. De band wordt gevuld met plastic verpakkingen. Je pakt de net geproduceerde verpakkingen en stopt ze in een doos. Vervolgens nog een rol tape eromheen en hij is klaar voor verzending! Ondertussen klets je gezellig met je collega’s. Om 12:00 is het tijd voor een broodje. Dat heb jij wel verdient na je harde werk!
Een lege broodtrommel en een paar gesprekken verder is het weer tijd om aan het werk te gaan. Samen met je collega’s loop je weer naar de machine en begin je weer met de werkzaamheden. Omstreeks 14:30 uur komen de collega’s van de avonddienst binnen. Zij nemen jullie werkzaamheden over. Je loopt terug naar de kleedkamer, doet de kleding in het kluisje en loopt al pratend met je collega de fabriek uit. Je werkdag zit er al weer op voor vandaag, tijd om leuke dingen te doen!

Lijkt het je leuk om te werken als productiemedewerker? Dit heb je nodig:

– Je kan nauwkeurig en precies werken
– Je beheerst de Nederlandse taal goed in zowel woord als geschrift
– Je wilt werken in twee ploegendiensten

Wat bieden wij naast korte lijntjes en 100 gezellige collega’s nog meer?

– Salaris volgens CAO Kartoflex
– 16% ploegentoeslag boven op je salaris
– 36-urige werkweek en 2 ploegen (06.00u – 14.30u/14.30u – 23.00u)
– Een vaste aanstelling blij gebleken beschikbaarheid! Ook leuk toch? 🙂
 

Zie jij het helemaal zitten om aan het werk te gaan als Productiemedewerker? Neem dan contact met ons op via 0594-855151 of stuur een E-mail naar info@2bflex.nl
Je bent ook van harte welkom om een kopje koffie/thee te komen drinken bij ons op kantoor!

Sta jij binnenkort te werken als productiemedewerker?