Operator (leerling)

Ben jij technisch ingesteld en hou je van sleutelen? Ben je klaar met je MBO opleiding, of ben je eerder uitgestroomd? Dan hebben wij een leuke baan voor jou!

Omschrijving

Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van verpakkingen, gevestigd in het Westerkwartier (Groningen),  zijn wij op zoek naar technische mensen (leerlingen).

Na een uitgebreide introductie word je, afhankelijk van opleiding en ervaring, middels een persoonlijk opleidingsplan opgeleid tot operator of een andere technische functie binnen het bedrijf. Er wordt gekeken naar jouw talenten en daar wordt een geschikte functie voor gezocht/gecreëerd. 

Als operator ben je mede verantwoordelijk voor de productie van de machine en kwaliteit van de bedrukte materialen. Je verzorgt de aanvoer van de te bewerken materialen en helpt bij het verzend gereed maken van de producten. 

Wij vragen

– Technische instelling
– Gevoel voor techniek en/of ICT
– MBO niveau (opleiding wel of niet behaald)
– In teamverband kunnen werken
– Flexibele instelling (bereidheid om eventueel in ploegen te werken)

Wij bieden

– Mooi salaris
– Een functie voor langere tijd met intentie tot vast dienstverband
– Mooie werkplek bij een leuk bedrijf waar mensen met veel plezier werken

BEDRIJFSPROFIEL

Onze opdrachtgever is een vooraanstaand internationaal producent van verpakkingen met diverse bedrijven in Europa & Noord- Amerika. Met 100 zeer betrokken medewerkers is onze opdrachtgever een nichespeler in flexibele verpakkingen. Zij bedienen hun klanten, voornamelijk A-label producenten in de food en non-food sector, met kwalitatief hoogstaande en betrouwbare verpakkingen.